KOOZMETIK je potpuno prirodna, ručno pravljena kozmetika koja se proizvodi u Srbiji. Na druženju sa medijima organizovanog krajem aprila predstavljen je 100% prirodni Repelent protiv komaraca O koji u isto vreme neguje kožu i pruža zaštitu od komaraca. KOOZMETIK je na konferenciji organizovanoj u Makadamu saopštio i rezultate eksperimentalne naučne studije kojom je pokazana delotvornost Kapi za zube T na uklanjanje diskoloracija.

KOOZMETIK Repelent protiv komaraca O je 100% prirodan proizvod koji pruža odbranu od komaraca zahvaljujući eteričnim uljima limunove trave, bosiljka, ruzmarina i lavande. Repelent je izuzetno efikasan i prijatnog mirisa. Ne sadrži hemijske komponente koje mogu izazvati iritacije očiju i kože i bezbedan je i za malu decu. Zahvaljujući suvim uljima jojobe i slatkog badema repelent se brzo upija i dubinski neguje kožu ostavljajući je svilenkastom i glatkom.

KOOZMETIK Kapi za zube T efikasno deluju na uklanjanje diskoloracija sa površine zuba nastalih usled konzumacije prebojene hrane i pića. Mešavina 100% prirodnih ulja Kapi za zube T pogodna je za osobe koje imaju visok rizik od nastanka karijesa, bolesti desni, imaju loš zadah, kod pušača i svih onih koji žele da svakodnevno održavaju higijenu usta i zuba na potpuno prirodan način. Za najbolje rezultate potrebno je jednom dnevno naneti dve do tri kapi na četkicu nakon pranja zuba i ispolirati zube.

Pored ovih specijalnih proizvoda u ponudi KOOZMETIK-a su i prirodni proizvodi za negu lica, kose i kože tela. KOOZMETIK se može nabaviti u pop up shop-u u prizemlju TC Ušće, TC Delta City, Makadamu, Supermarketu, Mikser House-u i u apoteci Srbotrade. Postoji i opcija online poručivanja putem sajta, a dostava je besplatna za sve narudžbine u zemlji u iznosu većem od 1200 rsd. Kapi za zube T će se uskoro naći u svim bolje snabdevenim apotekama.

***

KOOZMETIK je osnovan u aprilu 2015. godine, a prvi put široj javnosti prezentuje svoj asortiman proizvoda na Sajmu kozmetike u Beogradu u oktobru 2015. godine. KOOZMETIK su osnovale Jovana Antić i Daniela Stanković, ekonomista i arhitekta, uz pomoć tima stručnjaka, sa željom da ljudima u Srbiji pruže zdravu negu, izuzetan kvalitet i uživanje u jednostavnosti i lepoti KOOZMETIK proizvoda.