Priroda ima svoje cikluse i pravi krugove. A mi u KOOZMETIKU se uvek trudimo da od prirode učimo, živimo u skladu sa njom, pazimo je i čuvamo.

Prošle godine smo započeli jedan projekat – KRUG, koji nam je dosta pomogao u ovom najblaže rečeno izazovnom periodu…Razvijali smo krug prijatelja, saradnika, podrške i pažnje jednih prema drugima. Lepo je kad znaš da ima neko ko misli na tebe, tu je da ti pomogne, a još lepše je kad i ti nekome da nesto daješ i zajedno se razvijate. U dijalogu i razmeni nastaju lepe ideje, mašta i kreativnost cvetaju. Napravili smo nove proizvode, linije, što želimo da nastavimo i u sledećoj godini. 

Najvažnije je da smo naučili da i kad ne pravimo prevelike planove, i čini nam se da se ne dešava baš mnogo stvari oko nas, na neki čudan način ipak idemo napred, rastemo i osećamo se dobro. 

Tako smo zaključili da za sledeću godinu upravo to i vama poželimo. Da budete u trenutku. I da budete pre svega dobro. Sa sobom, sa drugima, i prema drugima. To je skroz dovoljno! I sreća je onda tu sa vama.

Kao i svake godine KOOZMETIK je tu da vam da podršku kada želite da obradujete nekog novogodišnjim poklonima. Imamo naše predloge, a naravno, tu smo i za sve custom-made opcije poklon setova da ih zajedno osmislimo i maštamo.

KOOZMETIK / NOVOGODIŠNJI POKLON SETOVI 

SET S:

DEZODORANS Z2

KREMA ZA RUKE V

LIP BALM L (ukus po izboru)

CENA SA POPUSTOM 20% = 1500 rsd +PDV

SET M:

DEZODORANS Z2

BODY LOSION B

OSVEŽIVAČ DOMA E2

KREMA ZA RUKE V

LIP BALM L (ukus po izboru)

CENA SA POPUSTOM 20% = 3600 rsd +PDV

SET L:

DEZODORANS Z2

BODY LOSION B

SVEĆA X1

SERUM ZA LICE R10

SAPUN I

KREMA ZA RUKE V

LIP BALM L (ukus po izboru)

CENA SA POPUSTOM 20% = 5200 rsd +PDV

Navedene cene su za porudžbine 20 do 50 setova. Za veće količine odobravamo Vam dodatni popust.

Za custom-made opcije i rešenja za co-branding pakovanja stojimo Vam na raspolaganju da ih zajedno osmislimo.

Možete nas kontaktirati putem telefona 0600332266 ili putem email-a info@koozmetik.rs