Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD

Akcija!

Koozmetik set za more i putovanja

O proizvodu

UNIVERZALNI MELEM U

Sve što vam treba u jednoj bočici! Čudotvorni prirodni melem najšireg spektra delovanja s izuzetno bogatom formulom koja ima antiseptična i isceliteljska svojstva. Koristi se za zarastanje rana, smirivanje kože i upalnih procesa, kod uboda insekata, alergijskih reakcija, opekotina od sunca, iritacija kože, suve i ispucale kože i krajeva kose.

Veličina: 30ml

MLEKO ZA TELO B1

Baršunasto nežna koža, neodoljiva na dodir. Krema koju koža pamti te nije potrebno stalno nanošenje. Obogaćena aloe vera gelom i eteričnim uljima koja na kožu deluju umirujuće. Mirisna nota – citrusna.

Veličina: 225 ml

SPREJ PROTIV KOMARACA O1

Potpuno prirodna odbrana od komaraca. Repelent koji je bezbedan i za vas i za vašu okolinu, a u isto vreme i izuzetno efikasan. Ne sadrži DEET, aktivnu i izuzetno štetnu hemijsku komponentu, toksičnu za okolinu, koja može izazvati iritacije kože i očiju. Sprej protiv komaraca je na bazi vode i vrlo je praktičan za upotrebu. Može se prskati i preko garderobe i posteljine. Dokazana efikasnost u nadležnom institutu.

Veličina: 100ml

 

Upotreba
Karakteristike
Sastav
Q&A

1. Kako se čuvaju KOOZMETIK proizvodi?
KOOZMETIK proizvode najbolje je čuvati na tamnom i hladnom mestu, gde nisu direktno izloženi suncu.
2. Koji je rok trajanja KOOZMETIK proizvoda?
Svi KOOZMETIK proizvodi imaju rok trajanja 12 meseci, odnosno 6 meseci nakon otvaranja.
3. Koliko su prirodni KOOZMETIK proizvodi?
Trudimo se da budemo transparentni i stoga na svakom proizvodu stoji procenat koji označava koliko je on prirodan. Proizvodi koji su u formi ulja i masti su 100% prirodni. Proizvodi u formi krema su 99% prirodni, dok su proizvodi za pranje kose i lica od 89% do 94% prirodni.

Pročitajte više

Za dodatnu hidrataciju i brigu o koži tokom letnjih meseci. Losion za telo sa aloe verom ostavlja kožu glatkom i hidriranom posle izlaganja suncu. Dezodorans od srebrne vode pruža osećaj svežine i slobode tokom dana, a sprej protov komaraca štiti od ujeda u večernjim satima.

3.950rsd PDV je uračunat u cenu

Šifra proizvoda: 1212-1 Kategorija:
Svi proizvodi / Lice / Kosa /
Telo / Dom / Specijalni proizvodi /
Aksesoari / Sniženje
Portfolio izaberi proizvod
Zašto koozmetik / Ko smo mi /
Sastojci / Inspiracija / Novosti